Khamis, 23 Jun 2011

rindu sangat-sangat

Dengan Nama Allah Yang Maha Pengasih Lagi Maha Penyayang..

Assalamualaikum..

hmm...

minggu ni minggu kedua sy update blog ni..

Alhamdulillah..terima kasih kepada sesiapa yg sudi singgah

ke blog ini....

semoga input di setiap entry sama2 dpt di manfaatkan...

usrah...

hmm..semenjak cuti ni..

hati ni rindu sangat akan usrah...
rindu akan rakan2 seusrah...
rasa nak cepat2 jer sambung study balik..
duk rumah mmgla ada bahan bacaan..pengisian kat tv seme tu
tapi lagi indah kalau dpt bersama2 dgn shabat2 mendapatkan pengisian...
berbincang...sama2 mengingatkan..sama2 mengejutkan
apa-apapun kena bersyukurkan..
bersyukur ok liyana


rindu..rindu..rindu..


jangan jadi macam di atas ok..
nauzubillah...
berpesan kpd diri sendiri and sesiapa yg ingin mgmbil pesanan tersebut..
maybe ada cara n kata2 yg lbih menarik untuk menarik minat shbt dtg ke usrah..
nak tahu cara2 dan kata2 yang menarik..
insyaAllah minggu dpn..


Wahai manusia sungguh telah datang kepadamu satu pelajaran Al-Quran dari Tuhanmu,
penyembuh bagi penyakit yg ada dalam dada dan petunjuk serta rahmat bagi orang yg beriman
(Yunus:57)







8 ulasan:

Kisah Hati berkata...

sudah lama meninggalkan usrah sejak meninggalkan bangku sekolah... :(

redza berkata...

ikhlaskn diri bila join bkn krn dipaksa atau malu dgn org lain

Faaein Talip Roy berkata...

usrah.. is the best part in my life.. bila ada di sini.. akak rasa bersyukur sangat sebab akak dapat apa yang akak cari selama ni.. moga tidak terhenti di pertengahan jalan.. thank you Allah.. =]

liyana berkata...

Kisah Hati..

hmm..mjlis ilmu kt msjid pn ok gak.
usrah mmg best

liyana berkata...

redza..

yup..totally agree

liyana berkata...

faaein

aah..btul..nest part..Alhamdulillahla akak kn..
insyaALLAH mntak Allah tetapkan hati..

Anak Pendang Sekeluarga berkata...

Salam,puan,meminta pandangan/nasihat dari wanita berkaitan artikel yang di tulis di blog saya,silalah berkongsi bersamadi blog saya...semoga Allah melimpahi keberkatan pada puan.

Anak Pendang Sekeluarga berkata...

Salam,puan,meminta pandangan/nasihat dari wanita berkaitan artikel yang di tulis di blog saya,silalah berkongsi bersamadi blog saya...semoga Allah melimpahi keberkatan pada puan.